C | TRAJECT 

C | TRAJECT 

Het eerste coaching-traject voor vrouwen met een persoonlijke groeiambitie. 

Ben je een mama met pit? Werk je voor een baas? Of ben je een newbie ondernemer?

In elk geval jij voelt dat er meer in je zit dan wat je nu benut!? Je hebt zin om je leven helemaal afstemmen op je diepste verlangens en talenten? Dan is het C-traject écht iets voor jou! 

Boek geheel vrijblijvend een experience-call om kennis te maken met mij en mijn werkwijze! #dreamstofollow

Herkenbaar?

Heb jij nooit rust en verzuip je in de dagdagelijkse taken? Diep vanbinnen weet je dat er veel meer in je zit dan wat je nu benut? Je wil graag iets veranderen? Je wil gelukkig zijn met jezelf (en met je lichaam)? Maar je hebt geen idee hoe je dat doet?  


Eerlijk is eerlijk: jij besteedt veel te veel tijd aan dingen die er niet toe doen, die jou geen energie geven. Toch blijf je ze doen omdat je denkt dat dat is wat men van jou verwacht, terwijl het je duidelijk niet gelukkig maakt. Je loopt keer op keer vast door je eigen beperkende gedachten te geloven, waardoor al jouw ideeën en dromen helemaal geen kans krijgen. En ook heb je moeite om structuur te brengen in al die ideeën en om werkelijke actie te ondernemen. Herkenbaar? #sosyouneedhelp

 

Je dromen in lijn brengen met je leven, dat wil toch iedereen, jij dus ook. Maar ja, jij hebt al zoveel taken als vrouw, mama, partner van.. en je hebt waarschijnlijk ook niet het budget om allerlei hulp in te huren die het werk voor je doen. Been there done that! Gelukkig snap je heel goed dat je niet vanaf de zijlijn kunt blijven kijken naar anderen die wél hun leven leiden zoals ze dat willen. Je weet dondersgoed dat je in actie moet komen! En wel nu! Tja, maar bij wie moet je in hemelsnaam aankloppen voor hulp?

Wil je dit? 

  • Je goed voelen met jezelf en met je lichaam.

  • Rust vinden in je hoofd en je leven kunnen leiden zoals jij dat wil.

  • Je losrukken van de verwachtingen van anderen en van de beperkende gedachten over jezelf.

  • Dagelijks kunnen voelen dat jij jouw leven in overeenstemming met je persoonlijke waarden leeft.

  • Je wil ‘s morgens met een glimlach opstaan en met plezier naar je werk vertrekken. Je werk is geen opgave, maar een uitdrukking van al jouw talenten en in overeenstemming met je waarden.

 

 

Tadaaa…hier ben ik dan! Met het C- traject! Yes! Ik ga en wil je dolgraag helpen met jouw persoonlijke groei, zodat jij voluit kan genieten van het leven!

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY