Soulwork C-traject

"Merci voor de afgelopen maanden. De kennis die je me tijdens dit traject aanreikte, alsook de experience day, zorgden ervoor dat ik mezelf terugvond." - Karolien

Soulwork C-traject

  online 3 maanden  traject

+ 1 op 1 momenten

Het eerste coaching-traject voor vrouwen met een persoonlijke groeiambitie. 

Ben je een mama met pit? Werk je voor een baas? Of ben je een newbie ondernemer?

In elk geval jij voelt dat er meer in je zit dan wat je nu benut!? Je hebt zin om je leven helemaal afstemmen op je diepste verlangens en talenten? Dan is het Soulwork C-traject écht iets voor jou! 

Boek geheel vrijblijvend een gratis gesprek om kennis te maken met mij en mijn werkwijze! #dreamstofollow

Herkenbaar?

Heb jij nooit rust en verzuip je in de dagelijkse taken? Diep van binnen weet je dat er veel meer in je zit dan wat je nu benut? Je wil graag iets veranderen? Je wil gelukkig zijn met jezelf (en met je lichaam)? Maar je hebt geen idee hoe je dat doet?  


Eerlijk is eerlijk: jij besteedt veel te veel tijd aan dingen die er niet toe doen, die jou geen energie geven. Toch blijf je ze doen omdat je denkt dat dat is wat men van jou verwacht, terwijl het je duidelijk niet gelukkig maakt. Je loopt keer op keer vast door je eigen beperkende gedachten te geloven, waardoor al jouw ideeën en dromen helemaal geen kans krijgen. En ook heb je moeite om structuur te brengen in al die ideeën en om werkelijke actie te ondernemen. Herkenbaar? #sosyouneedhelp

 

Je dromen in lijn brengen met je leven, dat wil toch iedereen, jij dus ook. Maar ja, jij hebt al zoveel taken als vrouw, mama, partner van.. en je hebt waarschijnlijk ook niet het budget om allerlei hulp in te huren die het werk voor je doen. Been there done that! Gelukkig snap je heel goed dat je niet vanaf de zijlijn kunt blijven kijken naar anderen die wél hun leven leiden zoals ze dat willen. Je weet dondersgoed dat je in actie moet komen! En wel nu! Tja, maar bij wie moet je in hemelsnaam aankloppen voor hulp?

Wil je dit? 

  • Je goed voelen met jezelf en met je lichaam.

  • Rust vinden in je hoofd en je leven kunnen leiden zoals jij dat wil.

  • Je losrukken van de verwachtingen van anderen en van de beperkende gedachten over jezelf.

  • Dagelijks kunnen voelen dat jij jouw leven in overeenstemming met je persoonlijke waarden leeft.

  • Je wil ‘s morgens met een glimlach opstaan en met plezier naar je werk vertrekken. Je werk is geen opgave, maar een uitdrukking van al jouw talenten en in overeenstemming met je waarden.

 

 

Tadaaa…hier ben ik dan! Met het Soulwork C-traject! Yes! Ik ga en wil je dolgraag helpen met jouw persoonlijke groei, zodat jij voluit kan genieten van het leven!

 

Zij gingen jou reeds voor... 

Hey Stefanie,

 

Merci voor de afgelopen maanden. De kennis die je me aanreikte, alsook de experience day, zorgden ervoor dat ik mezelf terugvond.

 

Aangezien je 't graag hoort wanneer iets uitkomt van het droombord: 

 

ik had tijdens de voorlaatste coachcall gezegd dat ik met mijn baas in gesprek zou gaan om een evenwicht te vinden tussen 2 vuurtjes (projectmatig werken en coachen), en dit heb ik gevonden. Ik ga vanaf juni terug in mijn sterktes aan de slag als projectmanager, waarbij ik mijn collega's nog kan coachen maar er geen leiding meer over geef, en dat voelt goed. :)

Op mijn dare to dream bord had ik woorden gekleefd zoals authentiek, vrolijk, gedurfd; die voel ik nu al voor waar aan :)

 

Ik had ook nog een visualisatie dat ik van iets nieuws wil proeven, en ik heb ondertussen geproefd van een rustiger leven (en zàl ik vasthouden :)), en ga me volgend jaar ook bijscholen in de richting van vitaliteit en welzijn. Niet die opleiding tot gezondheidscoach maar eerder als toekomstige interne projectmanager die instaat voor een welzijnsbeleid.

 

Dus nu eigenlijk een dikke DANKJEWEL dat je al jouw kennis deelt ! 

 

Deelneemster Soulwork C-traject 

Ik vond je uitleg van de lessen altijd heel interessant. Het toepassen op jezelf en daar dan iets meer rond doen is wel nog moeilijk, maar wel echt heel sjiek werk jouw traject. 

 

Telkens wanneer ik terug aan een les uit je traject werk, doet het wel deugd dat ik dit doe en niet terug een boek lees. Het helpt me om nog meer stil te staan bij wat ik écht wil. Het is natuurlijk dubbel aangezien "me-time" nemen al moeilijk voor mij is, helpt het toch om op deze manier met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. 

De coach-calls waren ook wel interessant, maar ik had toch ook echt veel aan de gesprekken 1- op -1 met jou! 

Je merkt dat je weet waarover je spreekt. Het is niet enkel je kennis als coach, maar ook je eigen levenservaring die je deelt. Dat maakt een groot verschil, zeker nu dat iedereen zich "coach" noemt. 

De extra les die je nog toevoegde, vond ik de beste en je merkt ook echt je enthousiasme in de filmlessen. 

Deelneemster Soulwork C-traject 

Voor ik met het Soulwork C-traject startte had ik al loopbaanbegeleiding gevolgd, maar toch heeft dit traject mij op kort tempo nog verder vooruit geholpen. 

We waren met een erg kleine groep, waarvan enkelen ook deelnamen aan de Experience Day.  Tijdens de coach-calls kreeg je bijna 1 op 1 coaching met Stefanie. De gesprekken waren altijd lachen, oprecht en open. Ze gaven me telkens de nodige inzichten om terug verder te gaan.  

Ondertussen kan ik toch wel zeggen dat ik op meerdere vlakken in mijn leven actie heb ondernomen. Het uitwerken van mijn dromen blijft uiteraard spannend, maar ik voel nu al dat ik het kan. 

Ik zou dit traject zeker aanraden, toch voor wie opzoek is naar zichzelf... 

Deelneemster Soulwork C-traject 

Stefanie is de ideale coach, het Soulwork c-traject dat ze opzette, gaf me de duw die ik nodig had.

Ik had het gevoel dat ik weer kon ademen.

 

Het Soulwork C-traject werd zorgvuldig samengesteld, de onderwerpen die aan bod komen zijn een goede leidraad en Stefanie geeft je de nodige begeleiding.

Stefanie kan je het gevoel geven dat je alles aankunt door middel van de juiste stappen te volgen. Stappen die goed voor jou voelen. Daarbij is ze begripvol en luistert ze aandachtig naar wat je te vertellen hebt.

Daarna zal ze altijd doordacht advies geven. Haar enthousiasme is aanstekelijk, ze is een ladyboss om naar op te kijken!

Deelneemster Soulwork C-traject 

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY