"Dromen zijn geen ontsnapping aan de werkelijkheid maar een verrijking ervan." 

STEF 

STEFANIE

Onderneemster, gedragscoach,    mama, inspirerend motiverend spreekster 

Ik ben Stefanie een écht multipotential: leergierig, nieuwsgierig, met als resultaat meerdere diploma's (klik hier voor een overzicht) en interesses. 

Als gedragscoach (diëtiste & master in de gezondheidsbevordering en voorlichtingen GVO) heb ik een grote interesse in (ja, je raadt het goed) menselijk gedrag en meer specifiek in persoonlijke ontwikkeling. Na een eigen zoektocht naar een betekenisvoller leven ontdekte ik mijn grootste passie en talent: coachen, en in het verlengde daarvan anderen helpen hun droomdoelen waar te maken. 

En jij? Wil jij ook je droomwerk ontdekken? Een eigen bedrijf succesvol maken? Een boek schrijven? Of misschien wil je juist meer rust? Je intuïtie ontwikkelen? Of meer aandacht voor de kleine geluksmomentjes?

Een betere gezondheid? Of een gezonde relatie met eten? 

Dit zijn allemaal droomdoelen. Een droomdoel is niks anders dan iets waarvan je hoopt dat het je gelukkig, vrij en voldaan maakt.

Ik heb er mijn werk van gemaakt om mensen te begeleiden bij het realiseren van hun droomdoelen, want het levert zoveel op om hieraan te werken: geluk, rust, voldoening. 

De voorbije vijf jaar begeleidde ik honderden vrouwen binnen mijn diëtistenpraktijk naar een gezondere levensstijl, maar ook naar een positiever gevoel over zichzelf. Ik hielp hen bij het ontdekken van hun diepere verlangens, hun grote dromen en bij het zetten van hun eerste 👣 stappen daar naartoe. Opdat ook zij hun volledige potentieel zouden benutten! 

Door stil te staan bij je lichaam en naast je denken ook te leren voelen. Door je lichaam te accepteren, te verzorgen en lief te hebben, maak je jouw grootste dromen waar. Ik droomde van een betekenisvoller leven en ontdekte zoveel meer in die zoektocht. Nu combineer ik alle kwaliteiten in mijn leven 💜 en dat geeft mij dagelijks een heerlijk gevoel!

 

Dit wens ik ook voor jou. Dat je jezelf beter leert kennen, je talenten ontdekt en al je kwaliteiten ten volle kan benutten.

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY