PERSOONLIJKE BEGELEIDING ​

Vaak is het fijn om een sparringpartner aan je zijde te hebben, zodat je sneller tot het juiste inzicht komt en weet wat je te doen hebt en hoe je dat best kan aanpakken. Als gedragscoach kijk ik in een helicopter view naar jouw levensstijl en gedrag waardoor alle mogelijkheden en nieuwe kansen weer helder worden.

Ik heb sinds 2014 praktijkervaring in het coachen van vrouwen en mannen in bereiken van hun droomdoelen. Met mijn expertise en ervaring kan ik je dus als geen ander helpen met zowel het helder krijgen van waar je precies naar verlangt, wie je werkelijk bent en hoe je strategisch aan de slag kan gaan om gelijk welk droomdoel te bereiken.

Hieronder kun je mijn aanbod vinden om persoonlijk met mij samen te werken. 

C | TRAJECT

Binnen het C- traject ga je dieper op zoek naar wie je werkelijk bent (je waarden & talenten), wat je grote dromen en verlangens zijn, en hoe jij deze optimaal kan benutten in een persoonlijk 'project' of jouw droomwerk. Dit traject geeft je focus, rust en energie om voor je eigen droomleven te gaan. Dit traject is in groepsverband en met 1-1 coaching calls.

BE YOUR OWN GURU | TRAJECT

Binnen dit traject leer jij hoe je meer kan gaan vertrouwen op de signalen van jouw eigen lichaam, op jouw buikgevoel en intuïtie. Je krijgt er een boost aan zelfvertrouwen door terug controle te krijgen over je eigen eetgedrag, en door er (terug) een gezonde relatie met eten en je lichaam op te bouwen.

Binnen dit traject ga je stap per stap aan de slag om je eigen food-, mindset- en bodyguru te worden. 

Momenteel wordt dit aanbod nog verder uitgewerkt, maar hou de website in de gaten want dit komt heel binnenkort online.

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY