“Be your own guru!” 

Stefanie

Gratis kickstart programma

op dit moment beschikbaar

ZO WORD JIJ EEN INTUÏTIEVE ETER.

DAG 1

 • Toegang tot training 1: zo word jij een intuïtieve eter. Wat is intuïtief eten? Wel, dat kom je hier te weten. ​
 • Je ontvangt een super leuk gedragsdagboek om 4 dagen aan de slag te gaan met het bijhouden van je eetgedrag, gedachten en gevoelens.
 • Je gaat tijd blokkeren in jouw agenda om jezelf en jouw lichaam het allerbeste te kunnen gunnen.
 • Vanaf nu zeg je ‘nee’ tegen de 101 eisen die anderen jou stellen en ‘ja’ tegen jezelf.  

WAT VOOR ETER BEN JIJ?

DAG 2

 • Toegang tot training 2: wat voor soort eter ben jij? 
  • Ontdek er alles over de verschillende soorten van eten/diëten. (+ Checklist) 
  • Waarom je maar beter kan    stoppen met diëten.
 • Je ontvangt een werkblad met “de valstrik van het dieet” en een stappenplan om hier ook uit te geraken.  

 

BODYTALK

DAG 3

 • Toegang tot training 3:”bodytalk” welke taal spreekt jouw lichaam?  Ga dankbaar aan de slag met het begrijpen van jouw lichaam. ​​
 • Je ontvangt terug een werkblad met deze keer heel concrete tips & tricks om jouw self-care routine optimaal te verbeteren en beter voeling te krijgen met de signalen van jouw lichaam.

Stef

 

Tijdens de winterdagen van 2017 had ik een eigen innerlijk geworstel over o.a. mijn toenmalige manier van werken (nja, want toen gebruikte ik immers nog de weegschaal tijdens mijn consultaties – BOEHOE! ), maar ook over de zin van een betekenisvol leven en het vinden van mijn eigen geluk.

Zo startte ik in een persoonlijke zoektocht die niet enkel een verrijking was voor mezelf, maar ook voor dat van vele andere vrouwen die ik reeds mocht begeleiden op basis van mijn eigen ontwikkelde intuïtieve eet-methode. (Deze methode is gebaseerd op mijn praktijkervaringen en verworven kennis doorheen de jaren, want naast mijn bachelor voeding- en dieetkunde en master in de gezondheidswetenschappen volgde ik nog tal van andere opleidingen zoals o.a. een Emotie-eten De Baas opleiding te Nederland en een ACT-gedragstherapie opleiding.)

Zelfzorg, zelfliefde en persoonlijke groei zijn de drie kernwoorden die het best bij me passen. “Je zelf genoeg waard vinden om goed voor jezelf te zorgen.” Dat gun ik jou ook! 

Nu is het jouw tijd! Ik verzamel met liefde al mijn ervaring, kennis en energie om samen met jou een mooi fundament van vertrouwen in jezelf en jouw lichaam op te bouwen.

Wil je graag een gratis kennismakingsgesprek?

Let's Meet!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info