DROMEN

DURVEN

DOEN

Een droom, een inzicht en een actie... Zo simpel is het om jouw pad verder te volgen. Met veel liefde en aandacht maakte ik deze cursussen voor jou, om jou te laten ontdekken wat jouw eerstvolgende stap is. Met mijn droomvisualisatie en het droomdoelenboek krijg je daar een helder zicht op. 

START MET JE DROOMDOELEN

 

Als je je #dreamstofollow leven wil bekomen dien je stappen te ondernemen, inzichten te krijgen en stil te staan bij wat voor jou écht van belang is. In het droomdoelen e-book kan je starten met oefeningen en raak je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

Vraag het e-book gratis aan en begin vandaag nog aan jouw #dreamstofollow leven. 

DROOMDOELEN JAARPLANNER

 

Het realiseren van je droomdoelen ondersteun je met een overzichtelijke jaarplanning. Zo behoud je overzicht en focus. In deze droomdoelenjaarplanner kun je je gehele jaarplanning kwijt. Vanaf nu zie je elke dag waar je naartoe werkt en wat je focus voor vandaag is. 

ONLINE DROOM VISUALISATIE

Toen ik voor het eerst ging visualiseren, vond ik het fijn om de rust en stilte te ervaren.  

Tegelijk voelde het raar om dit te doen, en zag ik ook niet helemaal voor me wat ik precies wilde dromen. Door met deze droomvisualisatieoefening op mijn eigen manier aan de slag te gaan, lukte het me steeds beter om te bepalen wat mijn allerdiepste verlangens zijn. Dat is wat ik jou ook graag wil laten ervaren. 

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY