BE YOUR OWN GURU

Als het jouw droom is om vrij te zijn van eten en om nooit meer te diëten, 

je goed te voelen in jouw lichaam, te stralen om wie je bent en jouw emotie-eten de baas te kunnen? 

Dan wil jij absoluut een intuïtieve eter worden.  

Om je eigen food-, mind- en body guru te worden, heb ik 2 verschillende BYOG begeleidingssoorten voor je samengesteld.

Je kan dus zelf kiezen hoe je deze begeleiding het liefst wenst. 

Ik vind het enorm belangrijk dat wij een goede match zijn, daarom vind er altijd een (gratis) kennismakingsgesprek plaats waarin we beide kunnen kijken of het klikt voor je van start gaat. 

  2    soorten 

begeleiding 

"Dit is dus géén dieet, maar een nieuwe lifestyle."

BASIC GURU -CALL

   1 maand

 persoonlijke begeleiding   

Wil jij onmiddellijk verder geholpen worden?

Je loopt vast en het lukt je maar niet om op eigen houtje jouw voedingsgewoonten te veranderen? Je wilt graag te weten komen wat je precies kan doen om een blijvende verandering te bekomen? Om een goede relatie tot voeding op te bouwen? 

Jij wilt advies op maat en een heldere kijk op je eetgedrag? Dat ene inzicht dat jou onmiddellijk kan verder helpen en de nodige ondersteuning biedt om een deftig fundament te bouwen? 

Via de Basic Guru-Call krijg je gedurende 1 maand lang mijn 1- op -1 persoonlijk advies en inzichten in jouw eetpatroon én levensstijl, daarnaast ondersteun ik je ook optimaal aan de hand van op maat gemaakte werkboeken, leesboeken, recepten en nog zoveel meer...

BE YOUR OWN GURU

-TRAJECT

   4 maanden persoonlijke   én online    begeleiding    

Jij weet dat een langere begeleiding nodig voor je is om een blijvende verandering teweeg te brengen in je mind, body, food & soul? 

Je zoekt een coach die jou persoonlijk advies en inzichten geeft in jouw eetpatroon én levensstijl? Die met je meedenkt en jou ondersteund waar nodig? 

Een stok achter de deur, een hand op jouw schouder of dat duwtje in de rug die jou helpt om te breken met oude eetgewoontes en vastgeroeste denkpatronen? Je bent op zoek naar een andere kijk op voeding? Je wilt meer leren over emotie- en intuïtief-eten? En hoe jij dit kan bekomen? 

 

Via dit persoonlijk 1- op -1 traject met online ondersteuning en groepscoaching krijg jij de optimale ondersteuning gedurende 4 maand lang. 

 

 

Heb jij nog vragen of wil je graag voor een langere periode

1- op -1 met mij werken?   

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY