Be all of you! 

#dreamstofollow

Trying to be superwoman all the time?!

Je weet dat je het anders wil maar je hebt geen idee waar te beginnen? Je kan jezelf pas rust gunnen wanneer je volledige to-do lijstje afgewerkt is en daarna heb je helemaal geen energie meer over om na te denken over wat je écht wil? Zelden ben je compleet ontspannen? Je hebt altijd het gevoel nog zoveel te moeten doen? Nooit gun jij jezelf een dagje lekker niets doen om eens helemaal los te komen van je hoofd, van je denken? Wanneer je voor jezelf kiest, heb je vaak een schuldgevoel?

Herkenbaar?

 • Je weet niet wat je wil
 • Je piekert de hele tijd
 • Er moet iets veranderen op werk- en/of relatie- en/of gezondheidsvlak
 • Je houdt altijd rekening met de wensen van anderen bij het maken van keuzes
 • Je eigen verlangens en dromen neem je niet serieus
 • Je draagt zorg voor anderen en vergeet daarbij jezelf
 • Je hebt altijd het gevoel “aan” te staan, je neemt zelden rust
 • Je zit vast in negatieve gedachten over jezelf (en jouw lichaam)
 • Je weet dat er meer in je zit dan wat je nu laat zien
 • Je omgeving begrijpt je niet en je voelt je vaak alleen met je ideeën en dromen  
 • Je voelt je onrustig

Ik begrijp je, want ik heb daar ook gestaan…

Tijdens de winterdagen van 2017 kon niets mij nog plezieren, alles voelde aan als “moeten”. Ik had nochtans alles om gelukkig te zijn, maar niets gaf mij echt voldoening. Ik schaamde mij diep om dit gevoel. Ik wist niet precies wat er met me aan de hand was. Ik voelde me de hele tijd ontevreden en ongelukkig. Het leven dat ik leidde leek niet meer overeen te komen met wie ik werkelijk was. Het werk dat ik deed lag niet meer in lijn met mijn waarden en talenten, maar ik zat zo in de doe-modus (ik was dus altijd druk bezig), dat er amper een momentje voor mezelf was.

Ik verwaarloosde mijn lichaam, nam geen rust toen ik die nodig hebt, negeerde alle signalen en stond nooit even stil bij wat ik nodig had. Ik voelde zoveel onrust, piekerde de hele tijd en raakte nog meer in paniek over het feit dat ik maar niet duidelijk wist wat er moest veranderen in mijn leven. De hele dag door flitsten er negatieve gedachten bij me op.

Ik zag echt geen oplossing meer. Het enige wat ik wist, was wat ik niet wilde én dat het zo echt niet langer verder kon. Gelukkig veranderde ik toen mijn leven…

 

Je droomt ervan om…

 • Je wilt rust vinden
 • Je leven leiden zoals jij dat wil
 • Je wil je losrukken van de verwachtingen van anderen
 • Je wilt ‘s morgens opstaan met een glimlach
 • Je wilt tijd spenderen aan wat er voor jou écht toe doet
 • Je wilt geen hoofdpijn meer, maar beter luisteren naar de noden van jouw lichaam
 • Je wilt kunnen vertrouwen op jezelf en hierdoor sneller keuzes maken
 • Je wilt leven volgens je eigen verlangens en behoeften. Ze niet langer meer negeren
 • Je wilt jouw dromen omzetten in concrete plannen en doen wat jou gelukkig maakt

Jij hebt nood aan?

Rust en het ontdekken van je grootste verlangens

 • Minder piekeren
 • Minder heen en weer hollen
 • Uit je doe-modus komen
 • Je allerdiepste verlangens ontdekken
 • Ontdekken wat je wil

 

Leven leiden volgens je eigen waarden en talenten

 • Ontdekken wie je bent
 • Ontdekken wat je kan
 • Jezelf serieus nemen
 • Jezelf naar waarde schatten
 • Ontdekken wat jou gelukkig maakt

 

‘Be all of you’ helpt je om:

 • Je diepste verlangens te ontdekken én serieus te nemen
 • Je leven af te stemmen op basis van je eigen waarden en talenten
 • Je eerste stappen te zetten richting jouw droomdoel
 • Meer rust te ervaren
 • Dagelijks minder te piekeren
 • Een tevredener gevoel te overhouden
 • Gemakkelijker “de juiste” te keuzes maken
 • Meer harmonie ervaren tussen je werk, je relatie en je gezondheid

 

Je gaat door het traject te volgen…

 • Meer leven volgens je eigen noden en behoeften
 • Zonder schuldgevoel en ook zonder andere daarin tekort te schieten
 • Je gaat dan net méér liefde kunnen geven
 • Energieker en vrolijker door het leven gaan (betere energieverdeling)
 • Jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en/of werk- en/of relatie- en/of gezondheidsvlak 
 • Ontdekken wat voor jou belangrijk is, wat je waarden en talenten zijn
 • Je goede intenties (of droomdoelen) omzetten in nieuw gedrag
 • Gemakkelijker nee zeggen tegen wat je niet langer dient en ja tegen je eigen droomdoelen
 • Gemakkelijker jouw grenzen afbakenen

 

2 modules

First things first

In deze module ga je ontdekken hoe je meer rust kan creëren in je hoofd en in je leven. Door stil te staan in plaats van voort te rennen, door je creativiteit aan te wakkeren en door jezelf toe te staan groots te dromen ontdek je jouw diepste verlangens, en kom je steeds dichter bij jezelf.

 

Module 1

LES 1 Blue my mind

Stop met piekeren en creëer meer rust in je hoofd en in je leven, van moeten naar mogen.

LES 2 I think pink

Ontdek je diepste dromen en allergrootste verlangens. Waar verlang je werkelijk naar? 

Wat wil je?

Be all of you

In deze module ontdek je wie je bent (je waarden*), wat je kan (je talenten) en wat je wil (je diepste verlangens en droomdoelen). Door jezelf te (her)ontdekken en jouw leven daarop af te stemmen, krijg je steeds meer voldoening van je werk en van je leven. *waarden-analyse test

 

Module 2

LES 1 Lovable-me

Wie ben ik en wat kan ik.

Ontdek je waarden en talenten.

Inclusief waarden-analyse en carrière-stippen vragenlijst.

LES 2 Live happy

Waar krijg jij energie van? Hoe vul je jouw tijd in? Leer je energie beter te verdelen en vaker te doen waar jij happy van wordt.

Bonus.

1. les: “Kies”

2. Werkboek: “Van dromen tot doen!”

 

Bonus

EXTRA LES

“Je hebt altijd een keuze.”

Ontdek hoe je jouw aandacht kan richten op de juiste actiepunten, en maak met gemak betere keuzes voor jezelf.

EXTRA WERKBOEK

“Van dromen tot doen.”

Hoe kom je nu werkelijk in actie? Welke stappen heb je te zetten? Dit werkboek zet jou aan om jouw eigen tijdslijn te bepalen en werkelijk actie te ondernemen.

Hi, ik ben Stef

Ik heb nooit opgegeven om mijn hart te volgen en mijn leven te leiden volgens mijn diepste verlangens. 

Ik ben fier op waar ik nu sta, maar eerlijk het was tot nu toe ook een parcour met veel ups en downs. Ik heb me vaak eenzaam en niet begrepen gevoeld.

Hopeloos heb ik gezocht naar een goede mentor, naar iemand die mijn worstelingen zou begrijpen over het vinden van een evenwicht tussen tijd voor mezelf, mijn gezin en het waarmaken van mijn ambities op werkvlak, maar tevergeefs…nooit gevonden. 

Het ontbreken van zo’n rolmodel vertraagde mijn groei. Nu wil ik eigenlijk niets liever dan zelf deze rol op mij te nemen. Om jou als onderneemster te steunen en te helpen bij jouw groei als persoon én met je bedrijf.

Dat doe ik door je innerlijke wereld (aan gevoelens en beperkende gedachten) te transformeren, door jou een tikkeltje meer van jezelf (en jouw lichaam) te laten houden, zodat jij jouw hart durft te gaan volgen en jouw eigen creatie in de wereld gaat zetten.

No more holding back. 😉

Investment

VRAGEN

Is dit programma iets voor mij?

Ja, het is voor jou als:

 • Je niet tevreden bent met je lichaam en/of je relatie en/of je werk
 • Je de laatste tijd niet zo gelukkig voelt met jezelf
 • Je niet goed weet wat je precies wil of welke richting je uit moet
 • Je overweegt om loopbaanbegeleiding te volgen
 • Je veel piekert en je kan moeilijk rust vinden
 • Je leeft volgens de verwachtingen van anderen
 • Je voelt je vaak schuldig en zeker als je even tijd voor jezelf neemt
 • Je weet niet wie je werkelijk bent en/of wat je kan en/of wat je wil
 • Je het gevoel hebt dat je op automatische piloot leeft en je alle gevoel met je lichaam kwijt bent (of er niet op durft te vertrouwen)

 

Ik heb niet zoveel tijd, kan ik dit dan wel volgen?

Ja, want er komt om die reden pas om de 2 weken een les vrij. Zo heb je voldoende tijd om de lessen door te nemen en aangezien je zelf toegang hebt tot de online academie kan je de lessen bekijken wanneer je zelf wil. Elkeen werkt dus op haar eigen tempo. 

 

Ik ben niet zo goed met computers, zou ik het dan wel volgen?

Ja, want het programma is heel gemakkelijk in gebruik en we staan ook altijd klaar om je verder te helpen.

 

 

Wil je graag een gratis kennismakingsgesprek?

Let's Meet!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info