+ 1 maand begeleiding   

Word je

eigen goeroe - CALL

Grijp deze kans en gun jezelf en jouw lichaam het allerbeste.

Voor vrouwen die terug van zichzelf en hun lichaam willen houden. 

Loop jij op dit moment vast met jouw voedingsgewoonten? Lukt het je maar niet om een gezonde relatie met voeding op te bouwen? Heb je steeds negatieve gedachten over jezelf, jouw lichaam en eetgedrag? Het lukt je niet om een blijvende verandering te bekomen? 

 

Werk samen met mij één maand lang aan jouw eetgedrag & mindset.

Wat kan je verwachten? 

 

Vooraf aan ons gesprek ontvang je afgestemde vragen om zo een kraakhelder beeld te krijgen waar jij vastloopt. Aan de hand van deze vragen bereid ik ons gesprek geheel voor. Tijdens ons gesprek screen ik jouw levensstijl en eetpatroon en gaan we gefocust aan de slag. Jij ontvangt mijn adviezen om jouw eetpatroon en levensstijl weer optimaal en evenwichtig te maken. 

 

We kijken onder andere naar: jouw eetpatroon, gewoonten en gedrag, de triggers tot (over)eten, emotie-eten (eventuele ook eetbuien), voorgeschiedenis van diëten, jouw mindset en algemene levensstijl (o.a. ook slaap, stress & beweging). Helderheid, inspiratie, actie en focus zijn de onderwerpen die centraal staan in ons gesprek. Na het gesprek ontvang jij nogmaals mijn advies per mail en deel ik nog tips op maat, recepten en andere content. 

 

Twee weken later volgt er terug een online 1-1 moment waarbij we jouw eetgedrag & levensstijl evalueren en bijsturen waar nodig. Na dit gesprek ontvang je opnieuw mijn advies per mail.

 

Gedurende 1 maand lang heb je ook de mogelijkheid om mij vragen te stellen per mail.

Praktisch:

 • Vragenlijst vooraf 

 • Voorbereiding 

 • 1.5 uur durende 1-1 online call 

  • Overlopen van jouw levensstijl, eetpatroon en emotie-eten. 

  • Grondige voedingsanalyse 

  • Uitgewerkt voedingsadvies en persoonlijke focuspunten worden achteraf per mail doorgestuurd   

 • Twee weken later terug een 45 min durende 1-1 online call   

 • Gedurende 1 maand e-mail ondersteuning 

        

Je ontvangt binnen deze begeleiding ook nog: 

 • De ontbijt-, lunch-, warme maaltijd- en tussendoortjes- bundels met concrete info en tal van recepten (t.w.v. €80)

 • De “Be your own guru” eet essentie gids (t.w.v. €43) 

 • De gids over het opzetten van een goede eet-omgeving en gewoonten (t.w.v. €32) 

 

Jouw investering: 149,- euro voor 1 maand begeleiding. 

 + 1 maand   begeleiding   

Wat vrouwen zeggen die al begeleiding bij mij volgenden:

"Ik kwam bij Stefanie terecht na mijn 2de bevalling. Er waren niet alleen extra kilo's maar vooral mijn eigenwaarde was enorm gekelderd. Dankzij haar milde aanpak en breder maatschappelijk perspectief kwam ik tot belangrijke inzichten. Bewust kiezen voor mezelf vanuit positieve beweegredenen ipv vanuit negatieve oordelen over mezelf. Binnenkort wordt mijn 2de zoon 3 jaar. En ik heb al vele stappen gezet naar meer zelfliefde. Ik ben er nog niet maar Stefanie helpt me nog steeds om weg te blijven vanuit de val van de dieeten en tegelijkertijd bezig te zijn met voeding, beweging en intuitief eten. Ik ben haar dan ook heel dankbaar. Ze is voor mij geen dietiste maar een coach in zelfliefde."

“Na één maand begeleiding bij Stefanie is het nu al voelbaar wat het met mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen doet." 

 

Op meerdere gebieden van mijn levensstijl kon ik hulp en inzicht gebruiken. Het was een hele zoektocht om iemand te vinden die mij niet op het zoveelste dieet wilde zetten, maar mij echt advies en ondersteuning op maat gaf. 

Stefanie nam haar tijd om mij te leren kennen, en stemde haar advies af op mijn persoonlijke levensstijl. Ik kreeg ook meer inzicht dankzij de gids over het opzetten van een goede eet-omgeving. Wist helemaal niet dat er zoveel verschillende omgevingsfactoren een rol spelen in het volhouden van een gezondere levensstijl. Op 1 maand tijd heb ik zoveel bijgeleerd. Enorm verrijkend!

“Nooit gedacht dat het zo simpel kon zijn.”

 

Na een eerste gesprek haalde Stefanie er direct mijn persoonlijke focuspunten uit.

Het was fijn om zo snel duidelijkheid te krijgen over mijn knelpunten.

Stap per stap, doelgericht en gefocust werkten we hieraan. Het voelde verademend en spannend tegelijkertijd. Het was voor mij eigenlijk de eerst keer in mijn leven dat ik zonder 101 regeltjes mocht gaan ontdekken wat mijn persoonlijke smaakvoorkeuren en keuzes zijn. Doordat  ‘wat ik te doen had’ (= mijn persoonlijke focuspunten) zo helder en haalbaar waren, voelde het ook meteen plezant om mee aan de slag te gaan.   

'Dank je wel Stefanie.' Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven en mij geholpen om met meer voldoening en plezier te eten. Nu maak ik elke dag eet-keuzes afgestemd op mijn eigen behoeftes en vertrouw ik terug op mezelf. 

Ik wist al wel langer dat ik naar eten greep als een soort van troost. Sinds kinds af aan stelde het me gerust en gaf het mij een goed gevoel. Het begon eigenlijk toen mijn ouders scheidden… en hoewel ik dit verdriet al lang verwerkt heb, bleven de eetbuien wel aanhouden. De vele poging van diëten om dit tegen te gaan, maakten de eetbuien alleen maar erger!

Het was een hele opluchting om tijdens het eerste gesprek al te vernemen hoe mijn brein, lichaam en emoties hier allemaal een rol in spelen en ook om de mogelijkheden helder te zien hoe ik hieruit kon uitstappen!

De nieuwe manier van kijken naar mijn eigen eetgedrag hielp mij om actie te ondernemen. Stefanie hielp me enorm om gefocust en gemotiveerd te blijven gedurende dit proces. Telkens weer gaf ze mij het juiste inzicht om het  “alles - of niets principe van diëten” te doorprikken. Ze weet niet alleen veel af over voeding, ze heeft mij vooral geholpen met mijn gedrag en mindset positief te veranderen. Het voelt zo fijn om nu te kunnen vertrouwen op mijn eigen lichaam en zonder begeleiding verder te kunnen.    

“Mijn emoties bepalen niet langer mijn eetpatroon en leven!”

Heb jij nog vragen of wil je graag een kennismakingsgesprek?  

Dan bekijken we samen wat voor jou het beste past.

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon

COPYRIGHT STEFANIE    |    ALGEMENE VOORWAARDEN  |   PRIVACY POLICY