Coaching ter ondersteuning van onderneemsters bij het opbouwen van een betekenisvol leven, onderneming & personal brand

Ready for the next step?

Jij wilt groeien. Groeien als persoon én met je bedrijf. Je voelt dat er meer in je zit dan dat je nu benut. Onnodig hou je jezelf nog veel te vaak klein. Je bent een  onderneemster met een dienst en je voelt aan alles dat je jouw dienst nog meer mag gaan neerzetten op een manier die helemaal bij jou past. Nu raak je uitgeput. Je zoekt naar een goede balans tussen werk, gezin en gezondheid. Je wilt minder uurtje-factuurtje werken en meer vrijheid ervaren. 

Je bent klaar om efficiënter te werken met meer balans. Je weet dat je beter kunt, maar hebt geen idee hoe je het beste uit jezelf haalt, zonder jezelf voortdurend te moeten pushen. Je wilt ondernemen vanuit vertrouwen. Je wilt impact maken en je weet dat je daarvoor daadkrachtig keuzes hebt te maken die goed zijn voor:  jou, jouw gezin, jouw gezondheid én voor jouw bedrijf. 

Je hebt nood aan een eerlijke spiegel om jouw unieke vermogen te zien en iemand die jou een liefdevolle schop onder je kont geeft wanneer nodig. Je wilt je volledige potentie benutten, zodat je succesvol kan doorgroeien naar het volgende niveau met je bedrijf. Je zoekt een mentor die jou helpt om de belemmerende gedachtepatronen die jouw groei beperken te doorbreken.

Jij wilt groeien in; zelfvertrouwen, zelfliefde, authenticiteit en zelfexpressie. Opdat jij meer resultaat, voldoening en energie uit je leven en business haalt. 

Samen zorgen we ervoor dat jij en je werk het podium krijgen dat je verdient door je op jouw manier te laten zien. Precies zoals je bent. 

 

experience

Ervaring als gedragscoach

Deelnemers voor mijn progamma

Individuele 1-op-1 gesprekken gevoerd

Is this you?

Dit 1 op 1 traject is niet voor iedereen geschikt. Er is slechts plaats voor 5 ambitieuze vrouwen. Als jij wilt groeien als persoon én met je bedrijf en weet dat investeren in jezelf hierbij noodzakelijk is om dit te bereiken, dan zijn we een match. Zeker als jij je in 2 of meer punten van het onderstaand rijtje herkent? 

  Z
  je bent een onderneemster en/of coach met een missie
  Z
  reeds gestart in bij- of hoofdberoep
  Z
  je houdt van wat je doet, maar er klopt iets niet helemaal
  Z
  je bent een hoogsensitief persoon en/of multipotential (= je hebt meerder interesses)
  Z
  je zoekt balans tussen je werk, gezin, gezondheid en tijd voor jezelf

  I’m here for you.

  Z
  Ik begrijp waar jij nu staat…

  In 2014 startte mijn ondernemingsverhaal. Ik begon als all-round diëtiste/gedragscoach (te Gent) en ontwikkelde mijn eigen methode in intuïtief- en emotioneel eetgedrag. Ik bouwde in 2018 de eerste versie van de “Online Academy” en coachte meerdere vrouwen via de online programma’s “Be Your Own Guru” en “Be All Of You”, gaf meerdere Experience Days en startte samen met mijn zus “Optutten”. Een woelig parcour waarbij ik mij al té vaak alleen en niet gesteund voelde als onderneemster.

  Ik begrijp jouw behoefte aan een coach en bied jou al mijn kennis, ervaring en tips aan om verder te groeien met je bedrijf én bij het bouwen van een authentiek leven. 

   

  Z
  Dromen maar ook doen

  Ik hou van dromen, maar ook van doen. Tijdens de start van het coachingstraject stellen we samen doelstellingen op voor korte en lange termijn. Deze stemmen we 100% af op jouw behoeften en we versterken hierbij jouw intuïtie.

  Ik zorg ervoor dat jij deze sowieso gaat behalen. Misschien zal je een andere weg inslaan dan oorspronkelijk gedacht, maar alleen zodat jij alsnog je doelstelling bereikt en omdat dat beter bij jou past. We zetten alleen maar stappen vooruit, dat weet je alvast voordat je JA zegt 😉

   

  Z
  Uit je comfortzone
  Groei zit hem niet in het blijven doen wat je altijd al deed, maar in het buiten je comfortzone treden en daar te gaan experimenteren. Als mentor trigger ik jou om dat te gaan doen. Dat is niet altijd makkelijk of leuk, maar net daarom leer ik je ook plezier en vertrouwen te hebben om op die momenten door te zetten. We zetten alles op alles voor jouw persoonlijke en business groei.

  Reviews 

  Ben je de weg kwijt en op zoek naar jouw unieke waarde of bijdrage aan deze wereld. Heb je het gevoel dat je lijf kriebelt van verlangen naar ondernemen, maar je gelooft het zelf nog niet of je weet niet waar te beginnen. Of zoek je iemand die je prikkelt in creatief denken, brainstormen over een bedrijf dat al bestaat. Dan is Stefanie exact de vrouw die je zoekt.
  Line Ellegiers - Oprichtster van de podcast Taboebs

  Stefanie is een pure vrouw. Iemand waarbij je jezelf snel op je gemak voelt. Ze luistert altijd. Door het feit dat ze ervaring heeft in meerdere coaching-processen en over een enorme kennis beschikt over verschillende therapeutische en business onderwerpen kan ze bij veel meer helpen dan enkel het business stukje. Het process start dan ook niet vanuit een business model, maar vanuit jezelf. Dat heeft mij ontzettend veel geholpen. Alles kwam vanuit body and soul. Zo groei je, samen met haar, naar wat je in de wereld wil zetten, wat jij wil betekenen en niet omgekeerd. Volgens mij is elk traject ook uniek omdat Stefanie haar aanpast aan wat jij zoekt. Dat doet ze door ontzettend goed te luisteren.

  Line Ellegiers – Oprichtster Taboebs

  je hebt een scherpe intuïtie en voelt precies aan wat je cliënt nodig heeft. Je kan motiveren als de beste, je enthousiasme is aanstekelijk en je warme hart verzacht de kleine doorntjes die onderweg lekker steken.

  Je hebt optimaal ingezet op wat er in de moment gebeurde en dat heeft het meeste vooruitgang geboekt. Je durft je aan te passen aan het traject en met jouw ervaring kan je hier makkelijk je weg in vinden! Zalig om dit traject met jou te kunnen doen :p Blessed!! Als het even troebel wordt voor mijn ogen, dan roep ik om je hulp! 🙂 dikke knuffel en liefs! karen

  Karen De Smet - Creatief onderneemster

  This is what you’ll get

  Begeleiding op maat

  We bekijken samen waar jij nu staat en waar jouw groeimogelijkheden liggen. Op maat bepalen we de eerste stappen die jij te zetten hebt om te groeien als persoon én met je bedrijf. Ik ondersteun je in jouw groei aan de hand van (ACT) coachingstechnieken, gedragsveranderingsmodellen en het optimaliseren van je huidige levensstijl.

  Na een kick-start gesprek (waarbij we jou als persoon, jouw business en jouw levensstijl screenen) volgen er nog 4 opvolgsessies (2u) met mij. Er kan gekozen worden om deze live of online te laten doorgaan. 

  Tussentijds kan je me ook altijd vragen stellen via de “support on the go”- lijn. Graag zelfs.

  Support on the go

  Jouw groei staat hierbij centraal. Loop je ergens tegenaan of zit je ‘vast’ dan ben ik er voor je. Via onze supportlijn kan je me dagelijks vragen stellen en help ik je graag snel verder. Zo blijf jij gedurende het hele traject “on-track” en zijn er geen excuses meer om er niet vol goesting tegenaan te gaan. Deze “Support on the go” ervaren mijn coachees als ontzettend waardevol. 

  Verdiepingssessie

  Tijdens deze verdiepingssessie gaan we creatief aan de slag met het visueel maken van jouw ideale levensstijl of met de strategie en positionering van je bedrijf, sales, leiderschap, marketing en personal branding. Naargelang de behoefte in dit traject zoomen we in op specifieke thema’s. We bereiden deze dag optimaal voor zodat jij hier het maximale uit haalt.

  We sluiten af met een fijne babbel en een lekkere en healthy lunch samen. 

   

  Steps toward personal growth:
  Vanuit energie je bedrijf leiden
  Alles is energie. Door bepaalde activiteiten, plaatsen en mensen krijgen we er méér van. Welke deze voor jou zijn is ‘important to know’ en bepalen we aan de hand van een persoonlijkheidstest. Jouw kwaliteiten en talenten optimaal weten te benutten zorgt ervoor dat jij in je zone-of-genius blijft. Daar voelt werken niet meer als moeilijk en hard aan, maar kan je ook plezier en gemak ervaren in wat je doet.

   

  Doorbreken van belemmerende gedragspatronen en overtuigingen

  Weten dat er meer in je zit en dat je beter kunt, maar je hebt geen idee hoe het beste uit jezelf te halen? Ontdek welke belemmerende, overigens vaak onbewuste, gedragspatronen en/of overtuigingen jou tegenhouden om je volle potentie te benutten en succesvol (= wat dat ook mag inhouden voor jou) te zijn. 

   

  Een eerder coachee van mij zegt hierover: “Ik voel dat ik het nog niet (altijd) op de juiste manier naar buiten breng, ik heb moeilijk met het verwoorden van wat ik doe, maar ik voel dat ik daar ook nog vaak in blokkeer. Of dat belemmerende overtuigingen me daar soms parten spelen. 

  Wat onze samenwerking bij mij teweeg heeft gebracht; ik heb een enorme sprong gemaakt in het geloven in mijn potentieel. Ik durf naar buiten komen met mezelf, durf zeggen wat ik doe en durf ook geloven dat ik dit goed doe. Ongelofelijk wat een verandering dit teweeg gebracht heeft in mijn leven als ondernemer.”

   

  Je bedrijf leiden vanuit optimale gezondheid

  Een optimale gezondheid is naast je fysiek goed voelen ook je mentaal sterk voelen. Geluk, (zelf)liefde, plezier, rust, beweging, ontspanning, opladen, … een vaak onderbelicht aspect bij ondernemen. Maar de juiste balans vinden tussen health, work & life is cruciaal om je bedrijf goed te blijven runnen, want als jij uitgeblust raakt is dat in alles dat je doet en creëert ook voelbaar. 

   

  Een eerdere coachee van mij zegt hierover: 

  “Vooral het vinden van balans was belangrijk voor mij. Ik nam onvoldoende rust en dat zorgde ervoor dat ik maar al te vaak verlangde naar zoetigheid om mijn gebrek aan energie op te vangen. Dit knaagde dan weer aan mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen – ook als onderneemster. Dat patroon doorprikken en mezelf meer gunnen wat ik écht nodig heb, geeft me telkens weer een gevoel van “herbronnen”. Blijf me hiervan aub bewust maken, zodat ik met voldoende energie en een positief zelfbeeld kan blijven doorwerken aan het vormgeven van mijn bedrijf.” 

  Stoppen met emotie-eten en leren vertrouwen op jouw lichaam

  Als de zaken niet helemaal lopen zoals we dat graag zouden willen hebben wij vrouwen vaak de neiging te gaan eten, soms meer dan goed voor ons is.. en daarna zitten we opgezadeld met dat vervelende schuldgevoel, alsook met energieschommelingen die gepaard gaan met een snel wisselende gemoedstoestand.

  We doen er graag alles aan om maar niet te moeten stilstaan bij die onaangename gevoelens (= en doen dus aan emotie-eten). Nochtans kunnen zo’n momenten enorm leerrijk zijn..

  Met mijn meer dan 6 jaar ervaring in het begeleiden bij emotie- en intuïtief eten kan ik bij wie nodig ook hierin begeleiden.

  Ik stel daarbij (op maat) mijn online cursussen, maaltijdbundels en documenten ter beschikking om jouw relatie met voeding en/of jouw lichaam positief te beïnvloeden. 

  Steps toward business growth:
  Helderheid omtrent jouw doelgroep & (online) aanbod
  Je wilt ongetwijfeld niet met iedereen samenwerken. Ook als je nog geen overvolle agenda hebt is vooraf bepalen met wie je wél of liever niet wilt samenwerken van belang.

  Daarnaast brengen we helderheid en structuur in jouw aanbod, kijken we waar er voor jou groeikansen liggen. Pas daarna maken we de koppeling met de behoefen van jouw ideale doelgroep, nooit andersom.

  = -> 100% voldoening halen uit jouw samenwerkingen

  Yep, ik screen jouw website, social media kanalen, huidig aanbod, doelgroep..

   

  Embodiment van jouw future self & personal branding

  Persoonlijk leiderschap gaat veel verder dan enkel de leiding over je bedrijf nemen. Het is ook embodying wie je wilt zijn als de CEO van je bedrijf. Als coach laat ik je zelf voelen wie je kan worden. Meer nog, we bepalen samen jouw unieke persoonlijke uitstraling. 

  Want ondertussen weten we allemaal dat: dichtbij jezelf blijven authentiek is én jij daar jouw ideale ideale klant gemakkelijker mee aantrekt. Nee, ik hou niet van totale make-overs, maar wél van de vertaalslag te maken tussen wat jou in het leven drijft en welke uitstraling daarbij past. 

  Visie & groei-mindset
  Tijdens de kickstart werken we aan een haarfijne visie en stellen we tussentijdse focusdoelen. Zodat jij hieraan met succes kan werken. Ik ben je mentor om ervoor te zorgen dat jij deze doelstelling bereikt. Met vallen én opstaan, want jij staat positief tegenover verandering en zet door. Je ontwikkelt een groei-mindset, waarbij je niet bang bent om dingen uit te proberen. 

  Een eerdere coachee van mij zegt hierover: 

  “Nu heb ik een duidelijke kapstok in de vorm van strategie en doelen waar ik me beter kan aanhouden. Daarvoor had ik enkel een vaag idee van wat ik wilde en daardoor ook maar vage doelen en een constant gevoel van “ik ga nergens concreet naartoe”. Alleen weten dat ik graag meer geld zou willen verdienen door te doen wat ik het liefste doe, maar alle stapjes daar tussenin waren een vage brij in mijn hoofd. Heerlijk hoe snel jij die stappen voor mij helder bracht.”

   

  Zelfvertrouwen & keuzes maken
  We versterken jouw zelfvertrouwen doordat jij weloverwogen keuzes gaat maken die bij jou en jouw bedrijf passen. Door de leiding te blijven nemen en meer te vertrouwen op je vrouwelijke intuïtie, wordt succes een logisch gevolg in plaats van ‘toeval’.

  Hierkomt zeker ook wat “bodytalk” werk aan te pas. Niets zweverig, maar wel leren intunen bij je eigen gevoelens en jouw intuïtie als een soort van wijze raadgever bij het maken van beslissingen. 

   

  Reviews 

  Stefanie is een warme, lieve coach. Het voelde dikwijls meer alsof ik op de babbel ging met een goede vriendin. Maar Stefanie durft ook een spiegel voorhouden en is niet bang om pijnlijke of moeilijke zaken te benoemen. Ik heb dit echter nooit als negatief ervaren. Integendeel, dit waren kleine en zachte duwtjes in de richting van groei. En groeien, dat deed ik en dat doe ik nog steeds. Hoe ik me voel na deze samenwerking? Ontzettend dankbaar, enorm gegroeid en vol goesting voor de toekomst. Stefanie is FAN-TAS-TISCH!

   

  Griet Samain - zangeres en coach

  Al van bij het eerste gesprek was Stefanie zo overtuigd van mijn potentieel en de kwaliteiten die ik in me had, dat ze me meteen aanstak met haar enthousiasme voor een business traject. Ze was ervan overtuigd dat mijn moeilijkheden met voeding en vragen als ondernemer met elkaar verweven waren. En ze had gelijk. Over het al dan niet instappen in haar business traject heb ik dan ook echt niet lang getwijfeld.  
  Ik heb door de begeleiding een enorme sprong gemaakt in het geloven in mijn potentieel. Ik durf naar buiten komen met mezelf, durf zeggen wat ik doe en durf ook geloven dat ik dit goed doe. Ongelofelijk wat een verandering dit teweeg gebracht heeft in mijn leven als ondernemer. 
  Ik denk dat dit ook de grootste verandering is die ik voel. Ik durf mijn vuur (eindelijk) tonen aan de wereld en krijg ook respons daarop. Klanten komen veel gemakkelijker naar me toe, waar ik vroeger meer moest ‘trekken en sleuren’. Ik krijg aanvragen om mijn ‘Embrace your voice’ workshop extern te geven, verschillende aanvragen voor optredens en ook klanten voor mijn ‘Embrace yourself’ coachingstraject en ‘Embrace your voice’ online workshops vinden veel gemakkelijker de weg naar mij.

  Stefanie, jij liet mij terug vertrouwen op mijn intuïtie en eigen kracht!
  Na mijn studies zat ik vast in een dagdagelijks stramien van werk-sport-gezin dat me de nodige zekerheid maar weinig voldoening gaf. Ik had dromen maar deze werden nooit concreet en ik bleef wankel op één been staan. Dankzij jouw manier van werken kon ik me onbevangen laten inspireren en zag ik in dat het de moeite loont om je eigen focus te verleggen. 

  Daadwerkelijk stappen zetten naar een eigen juwelenlijn kostte enorm veel tijd maar het maakte me op zoveel vlakken “gezond”. Ik herwon aan zelfvertrouwen, kreeg positieve energie en bovenal: ik durf!  

  Jij bent een heel naturelle, fijngevoelige, talentvolle vrouw. Je verbloemt de waarheid niet, gaf me concrete handvaten om verder te gaan en wist me met je charme steeds wakker te houden. Bedankt!  

  Delphine

  I will coach you to:

  Z
  Het aanbieden van een (online) aanbod dat helemaal bij je past
  Z
  Het aantrekken van je lievelings coachees of klanten
  Z
  Meer vrijheid en een goede balans tussen life - work - health
  Z
  Een authentiek leven bouwen die jou in staat stelt om jouw ondernemersdroom te realiseren
  Z
  Jouw podium durven pakken en jezelf en jouw bedrijf laten zien
  Z
  Een tikkeltje meer zelfliefde en zelfvertrouwen
  Z
  Een optimale levensstijl die jou support als CEO van jouw bedrijf

  Intensief samenwerken

  INTERESSE?

  Z

  Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Ik luister naar jouw noden en zeg je eerlijk of ik voor jou dé geschikte coaching heb
  • Jij krijgt alle praktische informatie en prijzen.
  • Jij voelt het helemaal! Geweldig, we bepalen samen een startdatum. 

  Veel gestelde vragen:

  Wanneer kan ik starten?
  Een traject starten kan na een kennismakingsgesprek opgestart worden, mits er nog beschikbare plaatsen zijn. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gesteld. 

   

  Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij houden?
  Dit is een intensief 4 maandentraject dat bestaat uit verschillende onderdelen. De tijd die nodig is, is mee afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring als ondernemer. Reken op een 4 à 10 uur per week voor coaching & implementatie.

   

  Ik wil je graag eerst spreken voor ik een beslissing neem...
  Dat kan. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijk ik graag samen met jou of/en hoe we in het coachingstraject jouw uitdagingen kunnen aanpakken (en als dat niet zo is, dan zal ik je dat ook eerlijk vertellen).

   

  Het gesprek verplicht je tot niets, en het is een mooie manier om mij te leren kennen.

   

   

  Zien we elkaar ook live of is alles online?
  Ja hoor! We ontmoeten elkaar minstens één keer tijdens de live training (+/- 4 uur). 

  Tijdens deze persoonlijke training pakken we  een specifiek thema aan naargelang jouw behoefte binnen dit traject. Daarnaast leggen we o.a. ook je doelen vast en ik ben er voor je om je te helpen die doelen te realiseren. 

  We sluiten de training samen af met een gezellig babbel en een lekkere lunch.

  De opvolgsessies kunnen in de praktijk te Sint-Maria-Lierde of online doorgaan, zoals je zelf wenst. 

   

   

  Hoe gaat dat in zijn werk zo’n online opvolgingscall?
  Na de kickstart sessie (2,5u) en de halve live dag (4u) hebben we gedurende het traject nog 4 opvolgingssessies van ieder 2 uur. Plus nog de extra sessies binnen het personal branding bonus traject. 

  Voorafgaand aan de sessie ontvang je een korte vragenlijst, zodat we de sessie zo effectief mogelijk kunnen invullen. Je kan kiezen om bij mij thuis langs te komen of voor een online call.

  Tijdens de sessies coach ik je op specifieke vraagstukken. Daarna ontvang je een e-mail met de actiepunten die uit ons gesprek voortkomen en waarmee jij verder aan de slag gaat.

   

   

  Hoe kan ik aanmelden voor dit traject?
  Je kan een vrijblijvend online kennismakingsgesprek boeken. 

  In dit gesprek kijk ik graag samen met jou of/en hoe we in het coachingstraject jouw uitdagingen kunnen aanpakken (en als dat niet zo is, dan zal ik je dat ook eerlijk vertellen).

  Het gesprek verplicht je tot niets, en het is een mooie manier om mij te leren kennen. Ik geef je dan ook graag meer uitleg over de inhoud van het traject en de prijs.

  Wanneer we beiden een duidelijke “YES” voelen leggen we een datum vast waarop ons online kickstart gesprek kan doorgaan. Je ontvangt dan ook van mij een eerste e-mail met vragenlijst ter voorbereiding van ons eerste gesprek.

   

  Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe neem ik contact met je op?
  Heb jij een andere vraag dan bovenstaande? Stuur me dan een mailtje naar info@stefaniedegelas.be en ik geef je binnen de 24 uur (op werkdagen) antwoord op jouw vraag.

   

   

  Wil je graag een gratis luistergesprek?

  Let's Meet!

  This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info